Το αδιαχώρητο επικράτησε το τριήμερο που μας πέρασε, Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή στα δύο μεγαλύτερα νυχτερινά club της Χαλκίδας, ενώ την ίδια στιγμή έμπαινε λουκέτο στο beach bar της Μυκόνου, Alemagou.

Ο κόσμος διασκέδασε στα μπαρ της Χαλκίδας μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες ενώ, δεν αποφεύχθηκαν οι εικόνες συνωστισμού, όπως φαίνεται και στις εικόνες που ακολουθούν από βίντεο που ανάρτησαν θαμώνες στο instagram και αναμετέδωσε το eviazoom:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Λουκέτο» και ερημιά στο beach bar Alemagou στη Μύκονο

Στο μεταξύ το beach bar Alemagou στην Μύκονο «σφραγίστηκε» την Κυριακή νωρίς το πρωί .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο beach bar την περασμένη Κυριακή είχε επιβληθεί δίμηνο λουκέτο και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Στις εικόνες που ακολουθούν το κατάστημα ήταν άδειο από προσωπικό και πελάτες. Καρέκλες και μαξιλάρια μαζεύτηκαν, ενώ τα ηχεία σκεπάστηκαν με σακούλες. Υπενθυμίζεται ότι το Alemagou συνέχισε για λίγες ακόμα ημέρες την λειτουργία του μέχρι να ασκηθεί έφεση, βάσει της νόμιμης διαδικασίας, σύμφωνα με το mykonoslive.tv. Ωστόσο, στο απόηχο όσων έγιναν στην Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας, εκδόθηκε νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό κλείνουν άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Δείτε εικόνες από το έρημο Alemagou:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης