Zougla Newsroom 

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας οργανωμένος οπαδός μιας ομάδας με τον ιδιοκτήτη του «αιώνιου» αντιπάλου; Τι ενώνει έναν καταδικασμένο για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον χώρο της τηλεόρασης και της ναυτιλίας; Τι είδους γνωριμία μπορεί να έχει το θύμα της χθεσινοβραδινής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό, Βασίλης Ρουμπέτης, με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο και μια άδεια κυκλοφορίας… Άφωνοι έμειναν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όταν έκαναν έλεγχο στα έγγραφα κυκλοφορίας της πολυτελούς ασημί Μερσεντές και διαπίστωσαν ότι ανήκε σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου στο Νέο Φάληρο, με έδρα την οδό Εθνάρχου Μακαρίου όπου είναι οι εγκαταστάσεις της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.

Για ώρα προσπαθούσαν να βρουν την σύνδεση του 38χρονου, ο οποίος εμφανίζεται σε φωτογραφίες  στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» να περπατά πίσω από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, – έχοντας μάλιστα στον λαιμό του και την κάρτα διαπίστευσης -, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μια σύνδεση που δεν δικαιολογείται να είναι στο πλαίσιο μιας απλής «κοινωνικής γνωριμίας» καθώς σε αυτή την περίπτωση ο γνωστός επιχειρηματίας δεν θα παραχωρούσε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο τόσο μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», ο 38χρονος είχε παραλάβει το αυτοκίνητο πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες έχοντας αφήσει το δικό του όχημα σε συνεργείο καθώς παρουσίαζε βλάβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίμαχη φωτογραφία Η σχέση Αλαφούζου – Ρουμπέτη δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ποδόσφαιρο, επιχειρηματίες και άνθρωποι που ασχολούνται με «υποθέσεις νύχτας» δεν είναι τελείως άσχετοι μεταξύ τους, αφήνοντας κάποιους «θερμοκέφαλους» στις εξέδρες των γηπέδων να θεωρούν ότι υπάρχει «αιώνια» κόντρα. 

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες για την διπλή δολοφονία συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή εικόνα των συνθηκών της εκτέλεσης των δύο αντρών. Μάλιστα, οι πολλές σφαίρες που βρέθηκαν σε όλο το σώμα του Βασίλη Ρουμπέτη δείχνουν ότι ο ένας από τους δύο δράστες εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο 38χρονος είχε κατεβάσει λίγο το τζάμι του οχήματος και έτσι βρήκε την ευκαιρία να βάλει μέσα το πολεμικό όπλο και να ανοίξει πυρ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στο θύμα.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει και ένα βίντεο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταγράψει μια μοτοσικλέτα στην οποία επιβαίνουν δύο άτομα και είναι πολύ κοντά στο αυτοκίνητο των δραστών. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται είτε για ομάδα υποστήριξης αν κάτι δεν πήγαινε καλά είτε για τσιλιαδόρους που ενημέρωσαν τους εκτελεστές ότι το θύμα πλησίαζε στο σπίτι του.  

 

Διαβάστε επίσηςΑιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης