Τύρναβος: Φωτογράφιζε κοπέλες σε τουαλέτα τσιπουράδικου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, 10:16
Τύρναβος: Φωτογράφιζε κοπέλες σε τουαλέτα τσιπουράδικου
Δεν πίστευε στα μάτια της μια νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν με φιλική συντροφιά νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου σε κεντρικό τσιπουράδικο του Τυρνάβου, όταν πηγαίνοντας στις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματος ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία και τις μηνύσεις που ακολούθησαν, «βλέπει ένα κινητό σε ανδρικό χέρι να τη φωτογραφίζει ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα».

Σύμφωνα πάντα με την παθούσα, «χωρίς να χάνει ευκαιρία αρπάζει τον 33χρονο και αρχίζει να φωνάζει εναντίον του για την αποτρόπαια αυτή πράξη».

Μάλιστα, η ίδια του πήρε το κινητό όπου, όπως υποστηρίζει, «εκτός από τις φωτογραφίες της ίδιας βρήκε εκεί και άλλες φωτογραφίες από άλλη κοπέλα που χρησιμοποίησε νωρίτερα τις γυναικείες τουαλέτες του καταστήματος».

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν και ο ίδιος μέλος μεγάλης νεανικής παρέας στο ίδιο κατάστημα. Όπως είναι φυσικό, το συμβάν πήρε διαστάσεις, με τους υπόλοιπους πελάτες να ρωτούν τι συνέβη.

Οι δύο κοπέλες προσέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, όπου έκαναν καταγγελίες για τα συμβάντα, ενώ παράλληλα ακολούθησαν μηνύσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν τον 33χρονο Τυρναβίτη στο σπίτι του ή στο γραφείο του, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Οι παθούσες τη Δευτέρα συνέχισαν τις καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, 10:46