Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών οι οποίοι δολοφόνησαν με άγριο τρόπο ηλικιωμένη στους Αγίους Θεοδώρους, κτυπώντας την με το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το οι αδίστακτοι ληστές που ήταν Ρομά προσέγγισαν την 77χρονη και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες πηγές αναφέρουν πως οι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.

Αυτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους αλλά εκείνη τη στιγμή η άτυχη 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, προκειμένου να τους σταματήσει. Οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

H άτυχη 77χρονη, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει θύμα ληστείας όπως αποκαλύπτει σε σχετικό βίντεο γειτόνισσά της, προέβαλε αντίσταση στους ληστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύπτει, ακόμη, η γειτόνισσά της οι διαρρήξεις και οι κλοπές στους Αγίους Θεοδώρους έχουν καταντήσει πλέον σύνηθες φαινόμενο.

 

 

Πηγή: korinthostv.gr
 

Διαβάστε επίσης: Φρικτό έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης