Στοιχεία που προκαλούν αποτροπιασμό έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου.
Η κοπέλα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας μέσω ανακοίνωσης, βρέθηκε με δεμένα τα πόδια, καθώς οι δράστες φοβήθηκαν μην ξυπνήσει από την επαφή της με το νερό και έδεσαν τα κάτω άκρα της για να είναι σίγουροι ότι θα πνιγεί.

Αυτό, κατά την οικογένεια, καταδεικνύει και την αποφασιστικότητα των δραστών να σκοτώσουν τη νεαρή και να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Οι φρικτές συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι δολοφονήθηκε αποτυπώνονται και στα λόγια του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της Ελένης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η κοπέλα μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι η 21χρονη βιάστηκε και χτυπήθηκε με σίδερο. «Το κορίτσι είχε τις αισθήσεις του όταν έγινε το περιστατικό. Όμως, όπως και να έχει, δεν θα ζούσε. Ακόμη κι αν την πηγαίνανε στο νοσοκομείο. Ας μην πούμε τίποτε άλλο» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα ο 19χρονος κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που την κρατούσε, ενώ ο φίλος του τη χτύπησε με το σίδερο.

Ο 19χρονος Αλβανός είπε ότι ο συγκατηγορούμενός του ζήτησε από την κοπέλα να έλθουν σε ερωτική επαφή, ωστόσο εκείνη δεν ήθελε. Ο ίδιος επέμεινε και όταν η κοπέλα αρνήθηκε ξανά, τη χτύπησε. Η Ελένη τούς απείλησε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, ότι θα το πει στην αστυνομία. Αυτό ήταν που εξαγρίωσε τους δύο δράστες και σύμφωνα με τον Αλβανό κατηγορούμενο ο ίδιος της κράτησε τα χέρια και ο 21χρονος τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι.

Σχετικά με τις έρευνες ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Το DNA μπορεί να δείξει τα πάντα. Αν υπήρχε τρίτο ή τέταρτο άτομο, πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό. Η φοιτήτρια δεν θα ζούσε, γιατί είχε ήδη αρχίσει η διαδικασία θανάτου. Είχε κατάγματα στο κεφάλι. Η όλη διαδικασία διήρκεσε τουλάχιστον οκτώ ώρες».
Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στις ανακριτικές αρχές οι δύο κατηγορούμενοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η ανακοίνωση Κούγια

Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτήν τη στιγμή το γραφείο μας.
Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης