Τα όσα προηγήθηκαν πριν τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλιάς περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 30χρονος σύντροφός της ο οποίος, όπως έγραψε από χθες το zougla.gr, ομολόγησε την πράξη του.

Όπως είπε ο δράστης στις Αρχές, οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στα αίτια θανάτου, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής, η νεκροψία-νεκροτομή «έδειξε» πως η άτυχη κοπέλα, η οποία ήταν φαρμακοποιός, έχασε τη ζωή της από πνιγμό καθώς εξαιτίας των χτυπημάτων από την πτώση της δεν είχε τη δυνατότητα να αντιδράσει. 

Το χρονικό του δράματος

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης αναζητούνταν από χθες και τελικά εντοπίστηκε περίπου στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου μετά από υπόδειξη κατοίκων του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αρνείτο να παραδοθεί και πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς. Απειλούσε μάλιστα ότι θα αυτοκτονήσει. Όταν συνελήφθη απέδωσε το γεγονός στην «κακιά στιγμή» και είπε ότι «χάλασε η φάση»…

Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο του ζευγαριού βρέθηκε κλειδωμένο, κάτι που απέκλειε το ενδεχόμενο να έπεσε στη θάλασσα με την κοπέλα μέσα σε αυτό. Οι αρχές, εντόπισαν, επίσης σπασμένο το κολιέ της και ένα σκουλαρίκι, το οποίο είχε ίχνη αίματος, κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της. Αυτές ήταν ενδείξεις ότι είχε γίνει βίαιος καυγάς. Σημαντική, επίσης, ήταν η μαρτυρία καταστηματαρχών του νησιού, οι οποίοι κατέθεσαν ότι είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται ώρες πριν το θάνατο της Γαρυφαλλιάς. 

Νωρίτερα, στο θαλάσσιο χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη βρέθηκε και ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του φίλου της. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης