Εισαγγελέας και ανακρίτρια πιθανώς και οι δύο γυναίκες, Κωνσταντία Παντοπούλου η ανακρίτρια, το όνομα του εισαγγελέα θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες επειδή στη βάρδια υπήρχαν τρία άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, με σύμφωνη γνώμη και γελοίους περιοριστικούς όρους άφησαν τον φερόμενο ως βιαστή της 24χρονης ελεύθερο!  

Είναι δυνατόν να υποδέχεσαι ένα πλάσμα σακατεμένο από αυτούς τους αλήτες και να λες «ελεύθεροι φύγετε»; Τους μπαγλαρώνεις κατ’ ευθείαν. Πρέπει να χτύπησαν πολλά τηλέφωνα εκείνη την ημέρα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν τιμάει ούτε την δικαιοσύνη ούτε  την περί δικαίου συνείδηση.        

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δυνατόν προ του ονόματος μιας ισχυρής οικονομικά οικογένειας, να λυγίζουν τα πόδια των δικαστικών λειτουργών; Περιοριστικός όρος για τον λεβέντη της σουίτας: Εμφάνιση μια φορά το μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και σύσταση να μην πλησιάζει το θύμα του! Εάν αναρωτιέστε πως φθάσαμε στον τροπικό του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη ιδού η απάντηση. Που είναι τα αντανακλαστικά των Αρχών; Ποιος οργάνωσε το πάρτι; Οι τάδε. Περάστε μέσα παρακαλώ. Ποιοι διατηρούσαν μόνιμες σουίτες στο ξενοδοχείο ΜΕΤ οι τάδε. Ελάτε κι εσείς μια βόλτα να τα πούμε. Κακομαθημένα τσογλάνια που άνοιγαν καφετέριες και μπαρ έχοντας τον αέρα μεγάλων επιχειρηματιών με τουπέ καρδιναλίων! Οι σοβαροί επενδυτές μιας Ελλάδας φτωχοποιημένης σε απόλυτη παρακμή.

Εν τω μεταξύ ο Μάνος Παπαδόπουλος, υποτιθέμενος διοργανωτής του περιβόητου πάρτι και συνιδιοκτήτης του καφέ Αχίλλειον εμφανίστηκε σήμερα κακοποιημένος από μπράβους (ποίου άραγε;) δηλώνοντας ότι το κείμενο μέσω του οποίου ζητούσε συγγνώμη από την ταλαίπωρη κοπέλα δεν ήταν δικό του αλλά των ανθρώπων που τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το τηλέφωνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοι είναι αυτοί που βρίσκουν το θάρρος μετά από τόσο θόρυβο να χτυπήσουν ή να απειλήσουν και για ποιο λόγο; Την κοπέλα την πότισαν με κάποια ουσία ούτως ώστε να μη μπορεί να αντιδράσει κι έκαναν ότι έκαναν. Αυτή είναι μια πρώτη πληροφορία. Επιπρόσθετα υπάρχουν κι άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τον δράστη. Η κοπέλα έμενε στο δωμάτιο 510 και ο λεβέντης στη σουίτα 401. Εκεί βρέθηκαν τα κλειδιά από το δωμάτιο της 24χρονης και ένα χάπι Sandoz. Πρόκειται για ουσία που ενισχύει την στύση!

Ήταν όλα οργανωμένα με λίγα λόγια. Παρ´ όλα αυτά ο φέρελπις νέος αφέθηκε ελεύθερος!..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης