Σύγχυση και πολλά ερωτήματα προκαλεί η υπόθεση της σύλληψης ανώτατου δικαστικού για κατοχή ναρκωτικών που ήρθε στο φως της δημοσιότητας νωρίς το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται όντως για ανώτατο δικαστικό ο οποίος δεν υπηρετεί στην ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανώτατος αυτός δικαστικός έχει στενή σχέση με πρώην ανώτατη δικαστική λειτουργό.

Όμως η πληροφορία που περιπλέκει αφάνταστα τα πράγματα είναι ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στα χέρια νεαρών ανδρών ξένης καταγωγής με τα οποία ο ανώτατος δικαστικός φέρεται να  έχει σχέσεις.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα δεν έχει ασκηθεί δίωξη κατά του ανώτατου δικαστικού διότι πρέπει να ακολουθηθούν κατά γράμμα όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση για δικαστικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πολύ βάθος, και όπως δηλώνουν ορισμένοι δικαστικοί, είναι μια υπόθεση πολύ juicy όπως λένε συνηθίζεται να λέγεται στα αγγλοσαξονικά.

Θα υπάρξει προφανώς πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Και μια τελευταία πληροφορία. Το σκηνικό της σύλληψης  και του εντοπισμού των ναρκωτικών έγινε στα νότια προάστια, όπου ο ανώτατος δικαστικός διαθέτει εκεί ένα ακίνητο. Και δεν εννοούμε τη Γλυφάδα ή το Καβούρι, ή το Παλαιό Φάληρο. Εννοούμε τα ημιορεινά του Υμηττού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης