Tην ώρα που η δικογραφία περί παρεμβάσεων στην έρευνα για την υπόθεση της Novartis με τη διαβίβασή της στη Βουλή «μονοπωλεί» την πολιτική ατζέντα, οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου συνεχίζουν να εξετάζουν μάρτυρες καλώντας για τη Δευτέρα τον κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα.

Μετά την αρχειοθέτηση της δικογραφίας ως προς το πρόσωπό του, ο διοικητής της ΤτΕ  είχε ζητήσει να αποκαλυφθούν «οι πραγματικοί ένοχοι της άθλιας αυτής σκευωρίας» την οποία χαρακτήρισε ως «μία ιταμή διαδικασία σπίλωσης και απόπειρας δολοφονίας χαρακτήρων» μιλώντας για μία υπόθεση χωρίς καμία απόδειξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ το πρωί, επανήλθε στο εισαγγελικό γραφείο ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, στις αρχές της εβδομάδας είχε καταθέσει μήνυση κατηγορώντας την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Αυτή τη φορά ο κ. Λοβέρδος  έδωσε και κατάθεση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Λάμπρο Σοφουλάκη. Το περιεχόμενο της κατάθεσης του αλλά και η μήνυση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός για τον οποίο οι εισαγγελείς έχουν ζητήσει την άρση της ασυλίας του προκειμένου να διωχθεί για παθητική δωροδοκία, μελετώντας από τους αντεισαγγελείς που θα κρίνουν για τη διαβίβασή τους ή όχι στη Βουλή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης