Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο έως την Τρίτη σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 800 άτομα, εκ των οποίων 589 ήταν ημεδαποί και 211 αλλοδαποί, καθώς και σε 696 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 137 άτομα, από τα οποία 91 ημεδαποί και 46 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 41 άτομα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 14 άτομα και ειδικότερα:

-Τρεις ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
-Ένας ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
-Ένας αλλοδαπός για καταδικαστικό έγγραφο
-Δύο ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-Ένας ημεδαπός για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού
-Έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας μία περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας 33χρονου, που είχε γίνει στις 29 Νοεμβρίου 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου, ενώ εξαρτήματα της μοτοσικλέτας βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας εξιχνιάστηκε άλλη μία περίπτωση κλοπής σε οικία 28χρονου, που είχε σημειωθεί στις 8 Αυγούστου 2013 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου Γεωργιανού, που συνελήφθη για άλλες κλοπές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης