Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες στο Αγρίνιο και τη Βόνιτσα, για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, στο Αγρίνιο συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας 41χρονος ο οποίος οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο και αρνήθηκε τον έλεγχο μέθης. Συνεπώς, θεωρήθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 64ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, οδηγώντας το αυτοκίνητο του, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης».

Στη Βόνιτσα συνελήφθη από αστυνομικούς του οικείου Α.Τ. ένας 15χρονος ο οποίος οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στο Αγρίνιο συνελήφθησαν ένας 60χρονος και η 48χρονη πρώην σύζυγός του, αφού μήνυσαν ο ένας τον άλλον για εξύβριση, ενώ σε βάρος της 48χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και για απειλή. Ο 60χρονος κατηγορείται επίσης ότι παραβίασε δικαστική απόφαση με την οποία δεν του επιτρεπόταν να πλησιάσει την πρώην σύζυγό του σε απόσταση λιγότερη των 100 μέτρων.

Πηγή: agriniopress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης