«Τελικός προορισμός»: Μια ιδιαίτερη έκθεση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 14:26
«Τελικός προορισμός»: Μια ιδιαίτερη έκθεση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Ομαδική έκθεση φωτογραφίας και βίντεο με τον τίτλο «Τελικός προορισμός» θα μπορούν να απολαύσουν από σήμερα έως και τις 31 Δεκεμβρίου επισκέπτες και ταξιδιώτες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη και Περιβάλλον» (επίπεδο Αναχωρήσεων).

Στον «Τελικό Προορισμό», υπό την επιμέλεια της ιστορικού Τέχνης Άννας Χατζηνάσιου, σύγχρονοι Έλληνες καλλιτέχνες φωτογραφίζουν τοπία, εσωτερικούς χώρους και πόλεις, αποτυπώνοντας το φυσικό ή το τεχνητό περιβάλλον, που συνεχώς αλλάζει.

Στα έργα είναι έκδηλη η αγάπη των δημιουργών για το ελληνικό τοπίο, ενώ ο τρόπος παρουσίασης και η επιλογή τους επιχειρεί να καλλιεργήσει συσχετισμούς μεταξύ των καλλιτεχνών και των φωτογραφιών τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο αεροδρόμιο, όπου εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο περνούν καθημερινά πριν φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Καλλιτέχνες: Μαρίνα Βερνίκου, Αλέξανδρος Γεωργίου, Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης, Νίκος Μάρκου, Βένια Μπεχράκη, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Γιάννης Χατζηασλάνης.

Η παρουσίαση της έκθεσης γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΔΑΑ με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina, που γιορτάζει εφέτος τα 20ά γενέθλιά της.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 08:41

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 14:32