Τα χτυπήματα σκότωσαν τον Ζακ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, 14:37
Τα χτυπήματα σκότωσαν τον Ζακ
Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας το zougla.gr, οι ιστολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη η σoρός του Ζακ Κωστόπουλου κατέδειξαν πως το θύμα απεβίωσε αφού υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο που το προκάλεσε ο βίαιος ξυλοδαρμός από τον κοσμηματοπώλη και τον φίλο του. 

Στο πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου τονίζεται πως το θύμα έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, τα οποία προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και επέφεραν τον θάνατό του. 

Προηγουμένως οι τοξικολογικές εξετάσεις είχαν αποδείξει πως ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, κανενός είδους, και πως στο αίμα του εντοπίστηκαν ελάχιστα ίχνη αλκοόλ και μόνον. 

Κατόπιν όλων τούτων, καθίσταται σαφές πως οι δύο διώκτες του, ο κοσμηματοπώλης και ο φίλος του, αντιμετωπίζουν βαρύ κατηγορητήριο, το οποίο λογικά θα κάνει λόγο για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Δείτε τις δηλώσεις των ιατροδικαστών
Διαβάστε το δημοσίευμα του zougla.gr με όλα τα στοιχεία των ιστολογικών και τοξικολογικών αναλύσεων.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, 14:55