Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα «Νεοελληνική Γλώσσα».

Διεθνής Ημέρα Μουσείων η σημερινή και το θέμα της έκθεσης ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την πολιτιστική κληρονομιά και τον τρόπο διαχείρισης-αξιοποίησής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το θέμα της έκθεσης:
Σε ομιλία που θα εκφωνήσετε σε ημερίδα του Δήμου σας με θέμα «Προστασία και αξιοποίηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς», να εκθέσετε τις απόψεις σας (500-600 λέξεις) σχετικά με:
α) τους λόγους για τους οποίους πρέπει το ευρύ κοινό να πλησιάσει και να γνωρίσει τους χώρους και τα μνημεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και
β) τις δραστηριότητες με τις οποίες οι πολίτες και ειδικότερα οι νέοι θα εξοικειωθούν με αυτά.

To zougla.gr επικοινώνησε με καθηγητές του φροντιστηρίου «Στόχος», οι οποίοι χαρακτήρισαν επίκαιρο το θέμα της έκθεσης. «Κατανοητά και με αλληλουχία νοημάτων τα θέματα. Ένα παιδί που είχε προετοιμαστεί για αυτήν τη θεματική θα ανταποκρινόταν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες» ανέφεραν.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

—————————————–
Το zougla.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Στόχος» και «Θεσμός» καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, έγκυρα και έγκαιρα, θα σας παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις τους.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος των εξετάσεων…

Για περισσότερες πληροφορίες, λύσεις θεμάτων και συμβουλές περιηγηθείτε στην ειδική κατηγορία «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015» του zougla.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης