Στον Κορυδαλλό μεταφέρεται αυτήν την ώρα ο 34χρονος κρεοπώλης από την Άμφισσα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρόμα.

Την απόφαση αυτή πήραν ανακριτής και εισαγγελέας της Άμφισσας μετά την πολύωρη απολογία του στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας. Σημειώνεται ότι το κέντρο της Άμφισσας σε τίποτα δεν θύμιζε την καθημερινή του εικόνα, αφού ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν καταλάβει κάθε κομβικό σημείο του, είτε γύρω από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης είτε στο κτήριο των δικαστηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, χωρίς προβλήματα εξελίχθηκε η όλη διαδικασία παρά το γεγονός ότι χθες υπήρχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε Ρομά και κατοίκους της περιοχής.

Σήμερα τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι Ρομά δεν εμφανίστηκαν στους χώρους γύρω από την αστυνομική διεύθυνση, όμως για λόγους ασφαλείας εκτιμήθηκε ότι θα πρέπει να μεταβεί ο ανακριτής στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης για την πολύωρη απολογία του δράστη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Πέτρο Μαντούβαλο, ο 34χρονος δήλωσε συντετριμμένος από τον θάνατο της 13χρονης επαναλαμβάνοντας ότι βρέθηκε σε λάθος σημείο τον συγκεκριμένο χρόνο, ενώ επέμεινε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η προφυλάκισή του ήταν δεδομένη, ωστόσο επέμενε ότι «υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα κατατεθούν στη Δικαιοσύνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης