Zougla Newsroom

«Την ζήλευα πολύ και όταν την είδα να έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της για να πάει ταξίδι τρελάθηκα…» Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο 53χρονος τι συνέβη στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο διάστημα, ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα για να του ασκηθεί ποινική δίωξη, είχε επιστρέψει στο σπίτι και έμενε με τη σύζυγό του χωρίς αυτό να είναι απόλυτα αποδεκτό από την 46χρονη. Αποτέλεσμα, συχνά πυκνά, να υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση ερεύνησαν για τυχόν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βια στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Όταν αργά χθες το απόγευμα κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον 53χρονο τον άκουσαν να λέει ότι «έχω μετανιώσει για ότι έκανα. Δεν έπρεπε να σκοτώσω την μητέρα των παιδιών μου». Όμως ήταν πολύ αργά καθώς, ουσιαστικά, άφησε τον φοιτητή γιο του και την κόρη του χωρίς μητέρα ενώ και ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Φίλες και γνωστές της 46χρονης χθες το απόγευμα άφησαν το απόγευμα της Παρασκευής ένα λουλούδι στην είσοδο της πολυκατοικίας στη μνήμη της. Επίσης, δεν είχε γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία της άτυχης Κατερίνας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αδερφός του θύματος, αποκάλυψε πως ο συζυγοκτόνος την είχε απειλήσει στο παρελθόν πολλές φορές, όπως και τα παιδιά τους: «Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δε σηκωθήκανε να φύγουνε. Δε ξέραμε τίποτα εμείς. Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν νόμους στη ζούγκλα».

Παράλληλα έκανε έκκληση σε όσους βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλούν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται: «Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε, μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε. Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Υπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί. Μια κουβέντα μόνο “μιλήστε”… ‘Όταν συσσωρεύεται ένα πρόβλημα είναι μια πληγή: όσο την ξύνεις, αίμα θα βγάζει. Ένα μήνυμα πρέπει να περάσει στην κοινωνία: να μιλήσουμε».

Στην κατάθεσή του ο 55χρονος είπε στους αστυνομικούς: «είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε. Είχα φύγει από το σπίτι και επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Γύρισα από τη δουλειά στις 23:30. Είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει ταξίδι. Τη ρώτησα πού πάει και δε μου απαντούσε. Εκνευρίστηκα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Άρπαξα το μαχαίρι από το τραπέζι και την χτύπησα. Πήρα τον γιο μας τηλέφωνο και έφυγα από το σπίτι».

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος είχε τραπεί σε φυγή. Μάλιστα έπεσε με το αυτοκίνητό του από γέφυρα που βρίσκεται στην Παλαιά Φώκαια, όταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο.

«Ήπια μπύρες, καυγαδίσαμε και άρπαξα το μαχαίρι .Όλα πήγαν στραβά προσπάθησα να τα ξαναβρούμε», φέρεται να είναι τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

Στο σπίτι της οικογένειας στο Κουκάκι έχουν τοποθετηθεί λουλούδια στην εξώπορτα στη μνήμη της 46χρονης που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης