Video – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης 

Πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πειραιώς ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 26χρονου νέου από τις Σπέτσες, έπειτα από καβγά που είχαν μεταξύ τους για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο 22χρονος δράστης μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος με τις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 09.00, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει είναι εκείνη της ανθρωποκτονίας με δόλο, την οποία ο ίδιος αρνείται. 

«Αρνείται να μιλήσει» λένε στη zougla.gr αστυνομικές πηγές, ενώ η αστυνομία οδηγήθηκε στον 22χρονο και του πέρασε χειροπέδες έπειτα από την κατάθεση δύο φίλων του. Ο πατέρας του 22χρονου είναι γνωστός καθηγητής στο ΕΜΠ και οικογενειακώς αποφάσισαν στις αρχές Νοεμβρίου να βρεθούν από την Αθήνα, όπου διαμένουν μόνιμα, στις Σπέτσες, έτσι ώστε να περάσουν πιο ήρεμα τις μέρες της καραντίνας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό του εγκλήματος

Το περασμένο Σάββατο όλα έδειχναν να είναι μία ημέρα όπως όλες οι άλλες. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δράστης και θύμα φαίνεται πως γνωρίζονταν αρκετά καλά. Μάλιστα ο 22χρονος δράστης το φετινό καλοκαίρι διατηρούσε μπαρ στο νησί, στο οποίο πήγαινε αρκετά συχνά ο 26χρονος. Την ημέρα της δολοφονίας, σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα αποφάσισαν να βρεθούν προκειμένου να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές. Να σημειωθεί εδώ ότι η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο 22χρονος αρνήθηκε να μιλήσει κατά τη σύλληψή του. 

Οι δύο νέοι, που φαίνεται πως διασκέδαζαν μαζί το καλοκαίρι, συναντήθηκαν για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο δράστης μαχαίρωσε τον 26χρονο στην κάτω κοιλιακή χώρα. Το θύμα επιχείρησε να διαφύγει με τη μηχανή του, ωστόσο, λόγω του σοβαρού τραύματος, σωριάστηκε στο έδαφος λίγα μέτρα μακριά από το σημείο συνάντησής του με τον κατηγορούμενο. Τον άτυχο νεαρό βρήκαν κάποιοι νέοι, οι οποίοι αρχικά ενημέρωσαν την αστυνομία λέγοντας ότι ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Ωστόσο, στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος φάνηκε ότι είχε τραυματιστεί από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού, όπου δυστυχώς εξέπνευσε.

Το γεγονός ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και όχι για θανατηφόρο τροχαίο προέκυψε έπειτα από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, όπου ο ιατροδικαστής ανακάλυψε το μοιραίο πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του θύματος.

Ένα έγκλημα με πολλά αναπάντητα -έως τώρα- ερωτήματα καλείται να εξιχνιάσει η Ελληνική Αστυνομία για να λύσει το κουβάρι της στυγνής δολοφονίας του 26χρονου νέου από τις Σπέτσες.

Πάντως μάρτυρες στην υπόθεση θεωρούνται φίλοι που κατέθεσαν στην αστυνομία Σπετσών και «φωτογράφισαν» τον 22χρονο ως δράστη της υπόθεσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης