Eνώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης, η οποία εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από περίπου 22 ώρες, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον Σκαραμαγκά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προς το παρόν κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Ειδικότερα, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία σε βαθμό πλημμελήματος. Οι γονείς θα δικαστούν την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της μικρής είχαν χαθεί στις 14.40 το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της στη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Το κοριτσάκι βρέθηκε τελικά από περαστικό στην Αφαία Σκαραμαγκά, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αρπαγής της μικρής. Ο ίδιος ο παππούς της, ο Γιώργος Πρίντεζης, άφησε υπόνοιες για απαγωγή της εγγονής του, λέγοντας ότι «κάποιος το πήρε το παιδί».

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αρπαγής της μικρής

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετές αντιφάσεις στους ισχυρισμούς της μικρής. Σ’ έναν από αυτούς υποστηρίζει ότι χάθηκε καθώς ακολουθούσε κάποια σκυλιά στον δρόμο, ενώ το βράδυ χρειάστηκε να κοιμηθεί στην ύπαιθρο. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η απόσταση που διήνυσε το παιδί από το σημείο της εξαφάνισής του μέχρι και την περιοχή όπου τελικά βρέθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνισή του την Κυριακή, λίγο πριν από τις 16.00, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό. Λόγω της συγκεκριμένης καταγγελίας, ξεκίνησε η έρευνα, με τη συνδρομή και του Χαμόγελου του Παιδιού, που κατέληξε στον εντοπισμό της Μαρίας-Ειρήνης.

Διαβάστε επίσης:
Αίσιο τέλος για τη μικρή Μαρία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης