Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας, προκειμένου να απολογηθούν για την πράξη τους. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι κι ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος βαρύνεται με τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και υπόθαλψης (αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την μεταφορά τους στον ανακριτή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και αφέθηκε ελεύθερος.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων, ηλικίας 15 και 17 ετών, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Με βάση όσα έχουν αναφέρει οι συνήγοροί τους, αναμένεται να δηλώσουν ενώπιον του ανακριτή ότι μετάνιωσαν για την πράξη τους. Πάντως, σύμφωνα με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα χτυπήματα προς τον σταθμάρχη είναι τουλάχιστον 50, ενώ η μητέρα των παιδιών, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είπε μεταξύ άλλων ότι «τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την πράξη….» και επέρριψε ευθύνες στον σταθμάρχη.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι… Είμαστε σε άθλια κατάσταση… Υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε…».

Δείτε παρακάτω νέο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Στο βίντεο που έδειξε το OPEN TV φαίνεται καρέ καρέ η επίθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης