Οι βομβιστικές επιθέσεις με στόχο τον Γιάννη Σμπώκο, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο διέπραξε η «μαφία των φυλακών» είναι σήμερα στο μικροσκόπιο των ανακριτών διαφθοράς που έχουν καλέσει σε κατάθεση τον πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκο.

Ο καταδικασμένος σε 20ετή κάθειρξη για την υπόθεση των εξοπλιστικών Γ. Σμπώκος θα δώσει όσα στοιχεία ενδεχομένως γνωρίζει για τις βομβιστικές επιθέσεις στο μαγαζί της αδελφής του οι οποίες φέρονται να σχετίζονται με την δράση της σπείρας που λειτουργούσε με έδρα τις φυλακές και πρωταγωνιστή τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι ανακριτές ερευνούν εάν, ο επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση, πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος έχει εμπλοκή στις βομβιστικές αυτές επιθέσεις.

Ο Παναγιώτης Βλαστός, πάντως, ο οποίος θα επανέλθει στο γραφείο των ανακριτών αύριο Τετάρτη για να συνεχίσει, για τέταρτη ημέρα την απολογία του, αρνείται κάθε σχέση με τις συγκεκριμένες εκρήξεις σε βάρος της αδελφής του Γιάννη Σμπώκου.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόμβες κατά… παραγγελία, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Ισχυρή έκρηξη στη Ν. Ερυθραία, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης