Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Τρίτη 8 Ιουνίου, ο 74χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Στον καθ’ ομολογία δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O ίδιος κατά την απολογία του δήλωσε στους αστυνομικούς: «Η συμπεριφορά της προς εμένα ήταν εντελώς απαράδεκτη. Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντάς με από αυτά, με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη και σε όλα. Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια».

Περιγράφοντας τι συνέβη το απόγευμα της 3ης Ιουνίου που οδήγησε στο έγκλημα, ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς: «Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2021 πήγα στο σπίτι της για να της ζητήσω και πάλι τα χρυσαφικά και εκείνη έλειπε. Φεύγοντας, τη βλέπω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου να πλησιάζει στο σπίτι της. Εγώ στάθμευσα το αυτοκίνητό μου, γύρισα πίσω και της ζήτησα τα πράγματα της αδερφής μου, λέγοντας ότι η αδερφή μου ήταν σαν μάνα μου. Εκείνη τότε με εξύβρισε με τη φράση «χέ@@ μα@@». Εγώ, μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου. Το πιστόλι το είχα πάρει μαζί μου απλά για να τη φοβερίσω. Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης