Ενώπιον του ανακριτή παρευρέθηκε σήμερα Παρασκευή ο 19χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι που έλαβε χώρα στην οδό Παπανικολάου, όπου έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Εις βάρος του 19χρονου συλληφθέντος ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ανθρώπου, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4, στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Το ΙΧ, κινούμενο επί της οδού Παπανικολή στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, εξετράπη της πορείας του στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με τραγική συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο 18χρονος οδηγός του οχήματος. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα αναφέρουν πως ο κρότος που ακούστηκε ήταν τόσο δυνατός, που οδήγησε στο ξερίζωμα του δέντρου, ενώ μάρτυρες είδα στο σημείο ακόμη ένα αυτοκίνητο -εκείνο του 19χρονου- με τον νεαρό να ζητάει βοήθεια. 

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής αναφέρει: «Ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί στον δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο» περιγράφει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

 

Οι περίοικοι αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 18χρονος είναι καρμανιόλα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που στην Παπανικολή γίνεται ένα σοβαρό τροχαίο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι αποκαλύπτουν πως στο σημείο είχε γίνει κι άλλο ατύχημα, πριν από 11 μέρες. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης