Zougla newsroom

Η μια και μοναδική κοπέλα της παρέας των νεαρών από τη Νέα Σμύρνη ήταν αυτή που πήρε το κινητό του 60χρονου όταν εκείνος προσπάθησε να καταγράψει το κορωνοπάρτι που είχε στηθεί σχεδόν κάτω από το σπίτι του. Τότε ο 22χρονος φίλος της φαίνεται ότι «πειράχτηκε» και με έναν σουγιά τον τραυμάτισε στο γλουτό, ευτυχώς ελαφρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αντίδρασή τους αυτή, όπως και τον ξυλοδαρμό που ακολούθησε θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν στον ανακριτή Ανηλίκων οι πέντε συλληφθέντες από την περιοχή της Νέας Σμύρνης.  

Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών δεν είχε να διαχειριστεί κάποιους «μεγαλοκακοποιούς», αλλά νεαρά παιδιά που δεν έδειχναν όμως να καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν.

Πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν θα είχε εξιχνιαστεί άμεσα αν κάτοικος της περιοχής δεν ήταν τόσο παρατηρητικός. Ενημέρωσε την αστυνομία για τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου το οποίο οι νεαροί είχαν μετατρέψει σε κινούμενο… bar με δυνατή μουσική και με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν μετά το επεισόδιο. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, το κλεμμένο τηλέφωνο του 60χρονου κατέληξε στα χέρια συγγενικού προσώπου ενός εκ των συλληφθέντων.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, ενώ συγκατηγορούμενοι είναι τρεις επιπλέον νεαροί, οι οποίοι αναζητούνται. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης