Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγκινίδης, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον 32χρονο, έπειτα από παρακολούθηση, ο όποιος σύμφωνα με καταθέσεις, «αντιστάθηκε σθεναρά» και είχε πάνω του «επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών». Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, όπου συνέλαβαν και την 29χρονη. Εντός του σπιτιού βρήκαν 10 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς τον Εισαγγελέα αναφέρεται πως η κατηγορουμένη φέρεται να απέρριψε «άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος… αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος πιθανότατα να αναλάβει όλη την ευθύνη και να μην αναμείξει τη σύντροφό του υποστηρίζοντας ότι λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά υποχρεώθηκε να γίνει «βαποράκι», προκειμένου να ξεπληρώσει όσα χρωστούσε στο πρόσωπο που του προμήθευε τις ουσίες.

Το μοντέλο θα επιχειρήσει να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς ότι δεν είχε καμία γνώση ή εμπλοκή στη διακίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης