Στο ψυχιατρείο ο εμπρηστής εγκαταλελειμμένου κτηρίου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018, 06:00
Στο ψυχιατρείο ο εμπρηστής εγκαταλελειμμένου κτηρίου
Τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική του τοπικού νοσοκομείου διέταξε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Βόλου για έναν 25χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη όταν έβαλε φωτιά σε κτήριο με παλιές αποθήκες όπου βρίσκουν κατάλυμα άστεγοι και από τύχη δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα!

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε σωρούς με σκουπίδια που υπήρχαν στο εσωτερικό του ερειπωμένου κτηρίου, αλλά πολύ γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν εκεί. Επί τόπου είχαν φτάσει 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν η στέγη της αποθήκης κατέρρευσε.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε μία ώρα αργότερα. Ωστόσο, ο 25χρονος εμπρηστής βρισκόταν εκεί έως την τελευταία στιγμή, «καμαρώνοντας» για το... κατόρθωμά του! Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί που είχαν αποκλείσει τον χώρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός «Νέρωνας» αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό δόθηκε εντολή να νοσηλευτεί και να παρακολουθείται από ψυχιάτρους.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018, 06:00