Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε από σφαίρα, στο Ίλιον, κατηγορούμενος για έκθεση σε κίνδυνο του παιδιού αλλά και για παράνομη κατοχή όπλου. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη  βάρος του πατέρα της 8χρονης που συνελήφθη χθες το βράδυ  και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, ενώ κράτησε αντίγραφα της δικογραφίας και τη μητέρα της μικρής η οποία παρότι είχε επίσης συλληφθεί, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Οι γονείς της 8χρονης που φέρονται να εξαφανίστηκαν μετά τη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων, την επόμενη ημέρα το πρωί. Οι αστυνομικοί τους αναζήτησαν στο σπίτι αλλά εκεί βρισκόταν μόνο ο παππούς της μικρής  ο οποίος  τους είπε ότι η εγγονή του έπαιζε στο δρόμο με το 5χρονο αδελφάκι της, όταν εκείνο βρήκε στο δρόμο ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μπρελόκ-πιστόλι. «Έτσι, το παιδί τραυματίστηκε στο πόδι και άρχισε να αιμορραγεί. Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής». Ωστόσο, η μικρή μεταφέρθηκε το Σάββατο το πρωί στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και αφαιρέθηκε ένα βλήμα από το δεξί της πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και όσα υποστήριξε, ενώπιον των αστυνομικών ο πατέρας της 8χρονης ο οποίος  φέρεται να υποστήριξε πως το πιστόλι-μπρελόκ που τραυμάτισε την κόρη του στο δεξί της πόδι, το βρήκαν τα δυο του παιδιά σε εξωτερικό χώρο εκεί όπου έπαιζαν. Το όπλο βρήκε το μικρότερο αδερφάκι της 8χρονης και πυροβόλησε κατά λάθος.

 Από την έρευνα που έγινε,  προέκυψε πως το πιστόλι μπρελόκ με το οποίο τραυματίστηκε η μικρή ανήκει στον πατέρα ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης