Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του 14χρονου Μάκη από τον Κολωνό που έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του όταν κρεμάστηκε με μια ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέχρι το τέλος της εβδομάδας περιμένουν τα αποτελέσματα από τον έλεγχο που έγινε σε όλα τα ψηφιακά πειστήρια που είχε στην κατοχή του ο 14χρονος, όπως το κινητό του τηλέφωνο και οι φορητοί υπολογιστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουν να ξέρουν αν ο νεαρός μαθητής, αθλητής του παγκράτιου, είχε πέσει θύμα εκφοβισμού ή αν έπαιρνε μέρος σε κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι με διάφορες «δοκιμασίες», επικίνδυνες για την ανθρώπινη ζωή.

Επίσης, το επόμενο δεκαήμερο οι Αρχές θα έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του παιδιού ώστε να διαπιστώσουν αν την ημέρα που έδωσε τέλος στη ζωή του ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Οι αστυνομικοί έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των καταθέσεων από τους γονείς, τους καθηγητές και τους συμμαθητές του παιδιού. Μόλις παραδοθούν τα αποτελέσματα από τα ψηφιακά πειστήρια και τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα υποβάλουν τη δικογραφία στην Εισαγγελία Αθηνών ώστε οι δικαστικοί λειτουργοί να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις για την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγαν στο σχολείο του παιδιού και έκαναν μια από τις εκατοντάδες ομιλίες-παρουσιάσεις σε μαθητές της Β΄ Γυμνασίου για τον σχολικό εκφοβισμό και πώς μπορούν να αντιδράσουν σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν μια τέτοιου είδους κατάσταση. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης