Στην εισαγγελία η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου των Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 16:58
Στην εισαγγελία η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου των Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη

Στην Εισαγγελία διαβιβάστηκε από την Ασφάλεια η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, στην οποία περιλαμβάνεται και το πόρισμα των ιατροδικαστών που φέρεται να δείχνει ότι τα δύο αδελφάκια από την Πάτρα δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια αλλά είχαν έναν ασφυκτικό θάνατο.

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις των μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, είναι ήδη στο «μικροσκόπιο» των δύο εισαγγελέων  Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι έχουν αναλάβει την εποπτεία της έρευνας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εκτιμάται ότι οι δύο εισαγγελείς, πιθανότατα,  θα δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι ήδη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, θα βρεθεί και πάλι στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης, με την κλήση της ως ύποπτης τέλεσης νέας αξιόποινης πράξης, που θα αφορά το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της. 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 18:07