Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 23-8-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένα από τα θύματα του, είναι συνταξιούχος δικαστικός ο οποίος είχε ασχοληθεί με την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία αποκλειστικώς χρήση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΣΑΡΙΔΗ Άγγελο του Δημητρίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα το 1980 στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 28-2-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8258922 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης