Βίντεο-Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Αποδέκτης της ορμής της κακοκαιρίας γίνεται από το πρωί η Αττική και η χιονόπτωση είναι έντονη, ωστόσο τα περισσότερα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στους δήμους της είναι κυκλοφοριακά. Το βασικό οδικό δίκτυο στις περισσότερες περιοχές παραμένει ανοιχτό, τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες των δήμων δουλεύουν από το πρωί, ωστόσο οι δρόμοι είναι ολισθηροί και δημιουργούνται συχνά προβλήματα με την κυκλοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τη λεωφόρο Μαραθώνος ανοιχτή», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μαραθώνα-Νέας Μάκρης Στέργιος Τσίρκας και συνεχίζει: «Από το πρωί καθαρίζουμε συνεχώς, αλλά η χιονόπτωση δεν σταματάει και μισή ώρα μετά θέλει πάλι καθάρισμα. Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολη η κατάσταση, όμως για την ώρα την κρατάμε ανοιχτή».

Όπως αναφέρει ο κ. Τσίρκας, στην περιοχή προέκυψε την τελευταία ώρα πρόβλημα και με την ηλεκτροδότηση. «Έχει πρόβλημα με το ρεύμα η περιοχή Ανατολής – Αγίας Μαρίνας και τα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση», είπε και ανέφερε ακόμη: «Οι υπηρεσίες μας έχουν κινητοποιηθεί και για κάποιους δημότες μας που έχουν ανάγκη αιμοκάθαρσης και ανταποκριθήκαμε αμέσως».

Στη λεωφόρο Σπάτων-Αρτέμιδας δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα, όταν ακινητοποιήθηκε βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει για αρκετή ώρα η κυκλοφορία. Ωστόσο, έγινε ο απεγκλωβισμός του οχήματος και ο δρόμος ξανάνοιξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης