Η κυβέρνηση έκανε δεκτή τελικά την τροπολογία για την ένταξη του προσωπικού της πρώην ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας) στη ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Πρόκειται για τροπολογία που είχε απορρίψει την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου της αρμοδιότητάς του στην Ολομέλεια, αν και είχε δηλώσει νωρίτερα θετικά διακείμενος ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΝΔ είχε επαναφέρει το ζήτημα με νέα τροπολογία που κατέθεσε με επικεφαλής τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάση Μπούρα και την υπογραφή 18 ακόμη βουλευτών στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Με την τροπολογία οι εργαζόμενοι της πρώην ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας), των οποίων η σύμβαση έληξε μέσα στο 2010, θα μπορούν να ενταχθούν κατά παρέκκλιση κάθε ειδικής ή γενικής διάταξης στις κενές οργανικές θέσεις της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, σύμφωνα με την εκπαίδευση και την εμπειρία τους.

Την ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση αποδέχεται τη βουλευτική τροπολογία την έκανε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης