Στη φυλακή επέστρεψε μετά τη συμπληρωματική απολογία του για το κακούργημα της παιδικής πορνογραφίας ο 52χρονος που είχε συλληφθεί, τον περασμένο Μάιο, για τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας, μέσα στο σπίτι του.

Παρά την προσπάθειά του να αρνηθεί τα πάντα, ο 52χρονος δεν κατάφερε να πείσει την ανακρίτρια ότι δεν έχει καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κριθεί εκ νέου προφυλακιστέος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολογούμενος, ισχυρίστηκε μάλιστα ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς όπως φέρεται να είπε, επισκεύαζε και έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους

Τόσο στις κάμερες πάντως όσο και στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του αστυνομία εντόπισε η αστυνομία φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Έτσι, ο 52χρονος πέρασε και πάλι την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, 7 μήνες μετά την προφυλάκισή του για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την 22χρονη φοιτήτρια, μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του, στη Δάφνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης