Μετά την παραίτησή του το βράδυ του Σαββάτου, που έγινε αμέσως δεκτή από την Λίνα Μενδώνη, ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι έτοιμος να προχωρήσει στη νομική αντεπίθεση κατά όσων των στοχοποιούν. 

Όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα προσφύγει άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πιθανές συκοφαντικές αναρτήσεις που τον εμπλέκουν άμεσα, όχι υπό μορφή σχολίου, αλλά σε καταγγελίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δεν θα κάνει δημόσια τοποθέτηση προς το παρόν. «Την υπόθεση την παρακολουθούν οι δικηγόροι μου. Φυσικά θα κινηθώ νομικά, εννοείται. Θα κινηθώ νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου», τόνισε. 

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του, Νικόλαος Γεωργουλέας, ανέφερε: «Υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε αυτήν την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και για αυτόν τον λόγο άλλωστε και προέβη στην παραίτησή του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο, για να μπορέσει να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τον εαυτό του. Αλλά, στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας ή προσκλήσεως από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν. Όταν αυτό συμβεί θα αναλάβει την δέουσα νομική δράση. Και επίσης για οποιαδήποτε δυσφημιστική ανάρτηση αναφέρεται επωνύμως στον κύριο Λιγνάδη, έχουν ήδη γίνει ενέργειες».

Σημειώνεται, ότι το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρόσφατα παραιτηθείς Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του πως σκοπεύει να προχωρήσει σε απενεργοποίηση του λογαριασμού του στο Facebook για «λόγους καθαριότητας», όπως ο ίδιος εξήγησε. «Φίλοι μου, θα κλείσω για ένα διάστημα το account μου. Για λόγους… καθαριότητας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», ανέφερε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου εξέδωσε ανακοίνωση μετά την παραίτηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, κ. Δημήτρη Λιγνάδη, στην οποία τονίζει πως καμία αναφορά περιστατικού στην οποία κατονομάζεται ή ενέχεται προσωπικά ο κ. Λιγνάδης, δεν έχει γίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης