Μόνο τυχαία δεν ήταν η επίθεση στον δεκαεξάχρονο μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ στο κέντρο της Αθήνας από τους νταήδες της συμμορίας που εξάρθρωσε η αστυνομία. Μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα των τριών συλληφθέντων φανερώνουν ότι ήταν μια ακόμα επίθεση σε βάρος ανήλικων τις οποίες οργάνωναν τα μέλη της ομάδας με την ονομασία «Kolonos Hooligans family».

Η zougla.gr φέρνει στην δημοσιότητα τις συνεννοήσεις που έκαναν ανήλικοι οι οποίοι συμπεριφέρονταν σαν κανονικοί κακοποιοί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάλογος πριν την επίθεση στον 16χρονο

– «Οπλισμένοι αύριο όλοι..»

– «Αν είναι …».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– «Αύριο σφαγείο».

Όταν τον μαχαίρωσαν στον θώρακα στο ύψος του πνεύμονα, στον πήχη, στη γάμπα και στην κνήμη φάνηκαν να το διασκέδασαν καθώς είχαν πετύχει τον σκοπό τους. 

Ακολουθεί ο διάλογος μετά την επίθεση στον 16χρονο

– «Που είστε; Έρχομαι σχολείο». 

– «Τις έφαγε… Μαχαιριά ο Κίκα (16χρονος)».

– «Οοοοο».

Όταν όμως η επίθεση πήρε δημοσιότητα θορυβήθηκαν, όπως προκύπτει και από τις διαδικτυακές συνομιλίες τους.

Ο μεταξύ τους διάλογος μετά την δημοσιοποίηση της επίθεσης στον 16χρονο

– «Η μάνα μου το είπε. Γαμ…. ατε, θα σκάσουν μπάτσοι από αύριο». 

– «Πωωωω…. Ο βλάκας».

Η άγουρη συμμορία που τρομοκρατούσε ανηλίκους σε Σεπόλια, Άγιο Παντελεήμονα και Κολωνό δεν δίσταζε και να ληστεύει. Άλλωστε μεταξύ των πράξεων που κατηγορούνται ότι έκαναν είναι και για μια περίπτωση ληστείας. 

– «Ρε μαλ….κες θέλω λεφτά. Τι θα κάνουμε να βγάλουμε κάνα φράγκο; Ένα 20αρικο κάνει. Εγώ θέλω έναν κέντρο να ανοίξω τσάντες». 

– «Μόνος δύσκολο. Και εγώ θέλω λεκ για παπούτσια ρε μαλ….κες …».

Οι νεαροί, ηλικίας 15, 16 και ο φερόμενος αρχηγός 17 ετών κρατούνται και θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον ανακριτή για να απολογηθούν. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης