Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έβαζαν στην τσέπη τους όσα χρήματα και κοσμήματα έβρισκαν μέσα στα διαμερίσματα ανυποψίαστων πολιτών. Τα στοιχεία των δυο «μαϊμού» υπαλλήλων δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον Απόστολο ΚΑΜΠΕΡΗ του Αντωνίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 5-5-1966 στη Λαμία, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες και ο συνεργός του, ο οποίος αναζητείται και ονομάζεται Αθανάσιος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ του Γεωργίου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα την 3-12-1983 στην Αθήνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δίδυμο έκανε «χρυσές δουλειές» καθώς «εξιχνιάσθηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης με το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν να υπερβαίνει τις 220.000 ευρώ». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές δημοσιοποιούν τα στοιχεία τους, καθώς εκτιμούν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα θύματα του «διδύμου». «Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας». 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης