Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ο Συνήγορος του Πολίτη, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες και τα στελέχη των δημοσίων υπηρεσιών της συμπρωτεύουσας για την αποστολή και το έργο της ανεξάρτητης Αρχής.

Εκείνη την ημέρα, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αναφορές ή να ζητήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν. Για αυτόν τον σκοπό, κλιμάκιο του Συνηγόρου θα βρίσκεται στο δημαρχιακό μέγαρο (στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου) από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 16.30 έως τις 18.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αναπληρωτή Συνήγορο του Πολίτη, Βασίλη Καρύδη, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και των άλλων δήμων της περιοχής, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και άλλων φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Σημειώνεται ότι από το 2011 έως το 2014 η ανεξάρτητη Αρχή έχει δεχτεί 54.187 αναφορές. Οι 6.890 (12,72%) έχουν γίνει από πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, από τις οποίες περίπου το ένα τρίτο (4.561 – 66,2%) προέρχεται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης