Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται από χθες ο Γεωργιανός που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στον Έβρο και εξετάζεται εάν συνδέεται με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί πρόκειται να δείξουν σήμερα στον σύζυγο της Καρολάιν τον συλληφθέντα προκειμένου να δουν εάν θα τον αναγνωρίσει παρατηρώντας τη σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος ταξίδεψε χθες από την Αλεξανδρούπολη και έφθασε στα αστυνομικά γραφεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, καθώς εμπλέκεται στη βίαιη ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων στις 7 Μαρτίου 2021 στο Πικέρμι.

Οι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος τον εξέτασαν σχετικά με αυτή τη ληστεία και τους τουλάχιστον τέσσερις συνεργούς του και στη συνέχεια έκαναν το ίδιο και στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις που να τον συσχετίζουν με το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά η απόπειρά του να εγκαταλείψει τη χώρα λίγες ημέρες μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό κίνησε υποψίες. Ο 30χρονος Γεωργιανός επιχείρησε να εγκαταλείψει τη χώρα με το αυτοκίνητο του μέσω Έβρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και το οπτικοακουστικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί στην προσπάθεια να διαπιστωθεί το δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων της 20χρονης.

Οι αναλυτές εκτιμούν πως οι δράστες κινήθηκαν μέσω μικρών δρόμων και στενών για να μην κινήσουν υποψίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης