Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο Έλληνες, ηλικίας 55 και 47 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 10 μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων έξι υπήκοοι Συρίας και τέσσερις υπήκοοι Ιράκ.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο ύψος του οικισμού Ταύρης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε μετανάστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη περίπτωση, στο ύψος του οικισμού Προβατώνα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε εντόπισαν πέντε μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Συνολικά κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης