Μια νέα δολοφονία γυναίκας στη Λακωνία από τα χέρια του συζύγου της προκαλεί οργή στο πανελλήνιο. Αυτή τη φορά, ένας 40χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έχει συλληφθεί και κρατείται, καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του στην περιοχή του Βλαχιώτη, στη Λακωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έπειτα από διαπληκτισμό έπνιξε τη σύζυγό του με τα χέρια του μέσα στο σπίτι τους ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στις Αρχές πως αφού την έπνιξε έφυγε από το σπίτι, ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω. Βλέποντάς την αναίσθητη, επικοινώνησε με την αστυνομία και τους είπε: «Ελάτε, έπνιξα την γυναίκα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Επίσης, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον έβρισε και θόλωσε, έπειτα από τον μεταξύ τους διαπληκτισμό. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να του είπε, πως θέλει να χωρίσουν, και πως έπειτα είχαν έντονο τσακωμό.

Πρόκειται για το 15ο θύμα γυναίκας που δολοφονείται από τον σύζυγο, ή σύντροφό της, μέσα στο 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης