Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις στον χώρο της υποκριτικής από ηθοποιούς που καταγγέλλουν δημοσίως ότι δέχτηκαν μπούλινγκ, αλλά και πως υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από συναδέλφους τους.

Μετά τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, θέση αποφάσισε να πάρει δημόσια και η Σοφία Μουτίδου. Μεταξύ άλλων λέει: «Ο Βάλαρης με είχε πει δύσκολη και όταν έσκασαν οι καταγγελίες για Κιμούλη σκέφτηκα “ο Βάλαρης συνεργάστηκε με Κιμούλη αλλά έλεγε εμένα δύσκολη”. Για το γεγονός ότι θεωρούμαι η ίδια δύσκολη συνεργάτιδα, έχω να πω ότι εγώ δεν έχω κανενός είδους δύναμη, καμία εξουσία ώστε να αποκλείσω κάποιον από μία δουλειά, δεν “κρατάω” κάποιο λόμπι ανθρώπων που ορίζουν τις τύχες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Κάθε φορά που προκύπτει, π.χ., συνδικαλιστικό θέμα θεωρείται αλητεία να μιλήσεις, κάθε φορά που παίρνεις θέση για το πρόβλημα κάποιου άλλου, είσαι δύσκολος συνεργάτης. Αν το πεις μετά από χρόνια, είσαι ήρωας. Μία φορά πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Ήμασταν δύο ενήλικες άνθρωποι που αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο. Έληξε πολύ καλά, ειπώθηκαν και κάτι απειλές “μην ξανάρθεις, μην ξανάρθω”. […]
Με ρωτούν ποια είναι η περίπτωση που στην πρόβα ηθοποιός κλότσησε την πόρτα και μπήκε στο καμαρίνι. Ήταν η Καστάνη, είναι γνωστό μυστικό στον χώρο μας, η οποία με καταριόταν “τον καρκίνο να πάθετε” κ.λπ. Εκεί έξω -στον χώρο του θεάτρου- υπάρχουν άτομα με βαριές ψυχικές νόσους, αχαρτογράφητες ψυχές, ακάλυπτοι φαρμακευτικά, οι οποίοι ορίζουν τις ζωές και τις τύχες μας».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης