Ανακαλύφθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες – από την ομάδα της ΕΔΕΑΚ το αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ένας Γάλλος τουρίστας ο οποίος έχει εξαφανιστεί και οι Αστυνομικές αρχές μαζί με Διασώστες τον αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας .

Το όχημα βρέθηκε στην παραλία Λιβάρι – κοντά στον Αθερινόλακο – και οι έρευνες κινήθηκαν στην περιοχή της παραλίας για τον εντοπισμό του άνδρα , τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το προηγούμενο Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος τουρίστας έφτασε στο ξενοδοχείο όπου είχε κάνει κράτηση, στο Μακρύ Γιαλό Λασιθίου την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου.

Την επόμενη ημέρα προχώρησε στην ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, από επιχείρηση στο Ηράκλειο και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το ξενοδοχείο στο Μακρύ Γιαλό, γεγονός που οδήγησε τους υπαλλήλους να τον αναζητήσουν το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσαν να τον βρουν, επικοινώνησαν με την αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει τώρα να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη με τον 75χρονο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από anatolh.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης