Απαρηγόρητη είναι η γιαγιά του 6μηνου βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια οικογενειακού καυγά ανάμεσα στον 52χρονο πατέρα του και την 30χρονη μητέρα του στο χωριό Σκοπή, λίγο έξω από την Σητεία.

«Δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω τίποτε» επαναλάμβανε συνέχεια σε δηλώσεις της στο cretapost.gr η γιαγιά του άτυχου βρέφους ενώ αναρωτιόταν τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η άτυχη γιαγιά, ανάμεσα στα αναφιλητά της, δεν είχε πολλές σχέσεις με την οικογένεια της κόρης της. Μάλιστα δεν παρευρέθηκε ούτε στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε το εγγονάκι της, γιατί όπως είπε «δεν με άφησαν να πάω γιατί δεν είχε σαραντήσει ακόμα το παιδί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης επεσήμανε ότι δεν γνώριζε πολύ καλά τον άνδρα της κόρης της, τον 52χρονο, παρά μόνο ότι ήταν ξαναπαντρεμένος με μία συγχωριανή.

Οι μαρτυρίες στη Σκοπή

Στην πλειοψηφία τους οι κάτοικοι της Σκοπής κάνουν λόγο για μία κλειστή οικογένεια με την 30χρονη μητέρα να μην είχε δώσει ποτέ δικαιώματα σε κανέναν.

Παράλληλα αναφέρουν πως ο 52χρονος, υπάλληλος του δήμου Σητείας στον τομέα του Πρασίνου, ήταν ξαναπαντρεμένος ενώ τον χαρακτηρίζουν ως έναν βίαιο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 52χρονος δεν είχε καταγωγή από την Κρήτη αλλά αρκετά χρόνια πριν κατέβηκε στο νησί και παντρεύτηκε. Λίγο καιρό αργότερα χώρισε και παντρεύτηκε με την 30χρονη γυναίκα.

Την ίδια ώρα συγγενείς της 30χρονης λένε πως οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί ενώ είχαν ακούσει ότι ο 52χρονος ήταν βίαιος και με την πρώτη του γυναίκα χωρίς όμως να το πιστέψουν.

Οι περισσότεροι γείτονες του ζευγαριού ωστόσο κάνουν λόγο για μία φιλήσυχη οικογένεια που ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για το ο,τιδήποτε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης