Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων πέρασε το αποψινό απόγευμά του, ο Αη Βασίλης! Όχι δεν συνελήφθη ο αγαπημένος Άγιος των μικρών παιδιών, αντιθέτως ήρθε στο νησί μας για καλό σκοπό…

Με μεγάλη χαρά και προθυμία αστυνομικοί της Σύρου συνόδεψαν τον Άγιο με περιπολικά και μηχανές μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, για να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων για τα παιδιά των Αστυνομικών στην Σύρο. Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α Κυκλάδων, όπου συγκεντρώθηκαν όλα τα παιδάκια και μάλιστα το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Ο Αη Βασίλης τους μοίρασε δώρα, ενώ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων έδωσε δωροεπιταγές σε όλα τα παιδιά των Αστυνομικών σε όλες τις Κυκλάδες (παιδιά μέχρι ΣΤ Δημοτικού).

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων είχε φροντίσει και για τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκά για μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και σε κλίμα συναδελφικότητας να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά τους!

Πηγή: cyclades24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης