Μετά την απόρριψη της αγωγής του πρώην δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα, κατά του ΣΥΡΙΖΑ από το Πρωτοδικείο Πειραιά, η τοπική οργάνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Χαλκιδική εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά (3765/2014), που φέρνουμε στη δημοσιότητα ως Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής, εκθέτει πολλαπλά τον κο Πάχτα. Ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή σε ανακοίνωσή του (στα οποία καταδίκαζε την εμπρηστική καταστροφή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων της “Ελλ. Χρυσός” – 17/2/2013), τον χαρακτήριζε ως “γνωστό διαπλεκόμενο και υπόλογο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας” ενώ σε δηλώσεις του – ο πρώην δήμαρχος – κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του, ως “υποκινητές” των επεισοδίων και “τρομοκράτες”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την δικαστική απόφαση, καταρρίπτονται όχι μόνο οι αναληθείς κατηγορίες του προς μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μένει και έκθετος για το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της πώλησης των “Μεταλλείων Κασσάνδρας” από το Ελληνικό Δημόσιο στην Εταιρία “Ελληνικός Χρυσός”.

Ένα σκάνδαλο που κάποια στιγμή, θα διερευνηθεί σε βάθος.

Υπενθυμίζουμε στον πρώην δήμαρχο, ό,τι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και το μεγάλο κίνημα των πολιτών μπορούν να πτοηθούν και να σταματήσουν να εναντιώνονται στην καταστροφική επέκταση των εξορύξεων στη Β.Α. Χαλκιδική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περαστικά σας κε Πάχτα.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής».

Διαβάστε επίσης: Απορρίφθηκε η αγωγή του Πάχτα κατά του ΣΥΡΙΖΑ – «Διαπλεκόμενος» λέει το δικαστήριο

Α.Α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης