Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Καβάλα στην οποία τονίζει: «Ο κ. Σαμαράς ζει σε εικονική πραγματικότητα: Δεν θέλει να αντιληφθεί πως ο ίδιος και το κόμμα του έχασαν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015. Δεν μπορεί να παραδεχτεί την καταστροφή που επέφερε στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας η κυβέρνησή του. Δεν μπορεί και δεν θέλει να παραδεχτεί πως το διαβόητο “success story” που επιχείρησε να πουλήσει στον ελληνικό λαό ήταν μια φούσκα».

Συνεχίζοντας προσθέτει για τον κ. Σαμαρά ότι «δεν θέλει να παραδεχτεί πως η χώρα βγήκε οριστικά και αμετάκλητα από τα μνημόνια τον περασμένο Αύγουστο. Δεν θέλει να παραδεχτεί πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Ελλάδα πέτυχε μια εθνικά συμφέρουσα και βιώσιμη λύση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος το κυβερνών κόμμα σημειώνει, «είναι προφανές, επίσης, πως ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. δυσκολεύεται πολύ να εγκαταλείψει την καριέρα τού «μακεδονομάχου» με την οποία πορεύτηκε από την εποχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη μέχρι και σήμερα.Ίσως και να μην θέλει να παραδεχτεί πως δεν είναι πια αρχηγός της Ν.Δ. Αλλά γι’ αυτό δεν μας πέφτει λόγος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης