Συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, δύο αλλοδαποί, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, οι οποίοι προσπάθησαν να κρυφτούν στα αξόνια του φορτηγού, με σκοπό να μεταβούν παράνομα σε λιμένα της Ιταλίας.

Επίσης, συνελήφθη, την ίδια περίπου ώρα εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, ο 58χρονος αλλοδαπός οδηγός του, διότι μετέφερε κρυμμένο εντός του χώρου του φορτίου έναν 19χρονο αλλοδαπό, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τον μεταφέρει παράνομα σε λιμένα Ιταλίας, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, συνελήφθη στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, ο 31χρονος αλλοδαπός οδηγός του, διότι μετέφερε δύο επίσης αλλοδαπούς ως συνεπιβάτες, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς επίσης και δύο αλλοδαπούς, που βρέθηκαν κρυμμένοι στον αποθηκευτικό χώρο του ανωτέρω οχήματος, χωρίς να κατέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα σε λιμένα Ιταλίας, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης