Τον ύπνο τους είχαν χάσει οι ιδιοκτήτες φαρμακείων σε Καισαριανή, Ζωγράφου και Βύρωνα μετά τις απανωτές ληστείες τον τελευταίο καιρό. Ένας άγνωστος με την απειλή μαχαιριού εισέβαλλε μεσημεριανές ώρες και τους άρπαζε τις εισπράξεις από τα ταμεία. Από τη μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις ληστειών, ενώ ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής που τον συνέλαβαν. 

Η είδηση όμως της σύλληψής του έφερε χαμόγελα και στο Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου, καθώς εδώ και περίπου έναν μήνα είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Ο 42χρονος, ο οποίος είναι γνωστός εκπαιδευτής σκύλων, με ένα ακόμα άτομο, που έχει συλληφθεί, κατηγορούνται ότι λήστεψαν επτά σούπερ μάρκετ στις περιοχές του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Συντάγματος και των Αμπελοκήπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr εξασφάλισε βίντεο από το τελευταίο χτύπημα του «διδύμου» στην οδό Μιχαλακοπούλου. Όπως φαίνεται, η υπάλληλος του έδωσε κάποια χρήματα, καθώς είχε «παγώσει» στη θέα του όπλου που κρατούσε ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους. Οι δράστες έβαλαν τα χρήματα σε μια σακούλα, ενώ, πριν φύγουν, έψαξαν και όλα τα συρτάρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα που είχαν κάνει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου, οι δύο δράστες προσέγγιζαν τους στόχους τους με το αυτοκίνητο του εκπαιδευτή σκύλων ο οποίος είχε διαφύγει την τελευταία στιγμή πατώντας γκάζι. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν ρούχα που έμοιαζαν με αυτά που φορούσαν οι ληστές στις επιδρομές που έκαναν στα σούπερ μάρκετ. 

Δείτε βίντεο από τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης