Συνελήφθη αστυνομικός «βαποράκι» στη Χίο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, 23:51
Συνελήφθη αστυνομικός  «βαποράκι» στη Χίο
Για τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, τον τελευταίο καιρό αποτελούσε ένα καλά επτασφράγιστο μυστικό το οποίο έπρεπε να κρατήσουν καλά κρυμμένο μέχρι τη σημερινή σύλληψη.

Ο λόγος για έναν συνάδελφό τους που στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής συνελήφθη να εκτελεί χρέη μεταφορέα ηρωίνης συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων.

Ο αστυνομικός, αρχιφύλακας στον βαθμό, που υπηρετούσε στο Α.Τ. Χίου εντοπίστηκε από τους συναδέλφους του την ώρα που παρέδιδε την ποσότητα ηρωίνης σε άλλο Χιώτη, γνωστό στην Ασφάλεια για την παραβατική του συμπεριφορά, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Όπως εκτιμά η αστυνομία, ο επίορκος αστυνομικός έπαιζε το «βαποράκι» μεταφέροντας την ποσότητα από την Αθήνα στον Χιώτη παραλήπτη. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκαν οι Αστυνομικοί και από το γεγονός ότι ο Αστυνομικός είχε μεταβεί στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους προ ημερών στο πλαίσιο μεταγωγής κρατουμένων.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε γνωστό ανήμερα του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη των Αστυνομικών, αποτελώντας το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των Αστυνομικών που προσήλθαν στην ομώνυμη εκκλησία το πρωί της Παρασκευής.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος Αστυνομικός είχε συχνά επαφές με παραβατικά στοιχεία, αφού συμμετείχε σε μεταγωγές ατόμων, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Στην υπόθεση έχει παρέμβει και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: politischios.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, 23:52