Απαγωγή ενός 70χρονου κατήγγειλαν στην αστυνομία χθες το πρωί κάτοικοι της Μεταμόρφωσης χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν η επιχείρηση σύλληψης ενός εκ των μεγαλύτερων εμπόρων κροτίδων.

“Υπεύθυνοι” για την αναστάτωση ήταν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πατρών που πέρασαν χειροπέδες στον 70χρονο την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει παράδοση δύο χιλιάδων κροτίδων και βεγγαλικών. Η πληροφορία που είχαν εδώ και καιρό αποδείχτηκε ακριβέστατη και έτσι κατάσχεσαν μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες βεγγαλικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία μέσα στην αποθήκη βρέθηκαν 367.000 κροτίδες οι οποίες θα κατέληγαν σε μίνι -μάρκετ όλης της χώρας αλλά και στο Βροντάδο της Χίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την έρευνα που είχαν κάνει οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών, ο 70χρονος εισήγαγε το παράνομο εμπόρευμα από την Κίνα και την Ιταλία και το διακινούσε στη χώρα μας αποκομίζοντας χιλιάδες ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης