Μια… απρόσμενη επίσκεψη έγινε γύρω στις πέντε το απόγευμα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος τραυματίας της επιχείρησης από την Πολυτεχνειούπολη. Περίπου πέντε – έξι άτομα σταμάτησαν έξω από το νοσοκομείο και θέλησαν να δουν στο δωμάτιο του τον 30χρονο, όπως είπαν στους αστυνομικούς.  

Οι αστυνομικοί τους εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει καθώς ο «Έσκο» είναι κρατούμενος και κατηγορούμενος για την υπόθεση της Πολυτεχνειούπολης. Τα άτομα έσπευσαν να απομακρυνθούν αλλά ένας από αυτούς δεν πρόλαβε και οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν συγγενικό πρόσωπο του 30χρονου και συγκεκριμένα ο πατέρας του περιβόητου κακοποιού Τίτι, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της «συμμορίας με τα Καλάσνικωφ» που δρούσε το 2011. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 30χρονος τραυματίας είναι ανιψιός του Τίτι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το νοσοκομείο – Προσήχθη ένας άνδρας

Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε το απόγευμα έξω από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκειμένου να δει, όπως αναφέρθηκε σε αστυνομικούς, τον 30χρονο Αλβανό που νοσηλεύεται φρουρούμενος, κατηγορούμενος για συμμετοχή του σε συμμορίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί τους είπαν ότι απαγορεύεται να τον δουν και τα άτομα αυτά στη συνέχεια αποχώρησαν. Προσήχθη όμως ένας άνδρας στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης